INFORMAȚII DE CONTACT

PLIABIL STUDIO

Str. Vatra Luminoasă nr. 108, sector 2, București
Tel: 0765 232 284
email: contact@pliabil.ro
RĂSPUNDEM FĂRĂ SĂ FIM ÎNTREBAȚI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Există o comandă minimă pentru a putea colabora?

Tratăm fiecare proiect ca fiind unic și de aceea nu am stabilit un plafon minim valoric.

Apreciem transparența costurilor și o oferim cu drag încă de la începutul colaborării. De aceea, vei regăsi în oferta noastră de preț și costuri de design, proiectare și realizare prototip, acolo unde este cazul, chiar dacă discutăm de un singur produs.

De asemenea, vei găsi produse în Catalog care vor avea specificată cantitatea minimă pentru comandă. Obiectivul principal este să fim sustenabili și obligatoriu, profitabili.

Produsele sau proiectele realizate au garanție?

Da! Suntem mândri de produsele realizate și garantăm utilitatea, calitatea și integritatea lor. Durata de garanție standard este de 24 de luni însă, în funcție de scop și aplicație, aceasta poate varia. Garanția este stipulată în contractul de colaborare pe care îl semnăm înainte de a demara proiectul tău.

Chiar este ecologic cartonul?

Cartonul ondulat este un material 100% reciclabil, însă, dacă vorbim de sustenabilitate, este foarte important de unde provine hârtia din care a fost fabricat.

Cartonul ondulat utilizat pentru realizarea produselor Pliabil este realizat din hârtie certificată FSC, după o rețetă stabilită de compania mama – Foldo, în colaborare cu producătorul de carton ondulat.

Din acest motiv, cartonul din care realizăm proiectele noastre este 100% ecologic și provine din surse sustenabile.

Cât de rezistent este cartonul?

Cartonul ondulat este utilizat, în general, la ambalarea produselor. De cele mai multe ori, nu inspiră foarte multă încredere când vine vorba de rezistență. Producătorii de ambalaje, datorită concurenței puternice și pentru eficientizarea costurilor, sunt, de cele mai multe ori, obligați să utilizeze carton ondulat de calitate inferioară.

Experiența acumulată din 2015 până în prezent, în dezvoltarea produselor realizate din carton, ne-a direcționat către dezvoltarea unor plăci speciale de carton ondulat, de o calitate superioară și cu o rezistență comparabilă cu cea a lemnului.

Vezi aici cât de rezistente sunt obiectele realizate de noi.

De ce din carton?

Cartonul ondulat este un material inventat de peste 150 de ani. De-a lungul timpului a fost utilizat pentru a întări pălăriile domnilor apoi pentru a realiza ambalaje mai rezistente și economice, iar de peste 50 de ani, ca materie primă pentru realizarea mobilierului sau structurilor arhitecturale.

Faptul că este un material foarte ușor și pliabil 🙂 îl face ideal pentru numeroase aplicații din zilele noastre: mobilier pentru evenimente, standuri expoziționale, decoruri de teatru, televiziune și film sau chiar clădiri temporare.

Avantajele sunt evidente:
Transport cu costuri reduse datorită volumului mic ocupat;
Montaj rapid datorită sistemului simplu de pliere și îmbinare;
Costuri mai reduse comparativ cu alte materiale;
Reciclare integrală după utilizare.