Gândim, desenăm, proiectăm și fabricăm

Produse responsabile

Într-o lume din ce în ce mai afectată de schimbările climatice și pe un continent care și-a propus obiectivul de a atinge neutralitatea climatică până în 2050, paradigma managementului afacerilor trebuie să se schimbe.

La Pliabil realizăm proiecte și produse personalizate din materiale ecologice și reciclabile.

patut-sales

Procesul creativ

La Pliabil, fie că vorbim de construirea unui stand expozițional sau amenajarea unui spațiu comercial, utilizăm procesul creativ pentru ca la finalul său să obținem un produs competitiv, sustenabil și care să bifeze toate cerințele tale inițiale.

Solicitarea, condițiile și termenii colaborării

Parcurgem împreună un scurt interviu care ne va oferi răspunsuri la aproape toate întrebările ce pot interveni pe parcursul proiectului.
Stabilim condițiile comerciale ale colaborării și termenul de predare.

Cercetare și documentare

Analizăm concurența și produsele existente pe piață, ne documentăm în ceea ce privește obiceiurile consumatorului final și stabilim criterii de design.
Design-In-Romania3

Concept, schițe și design

Concepem, schițăm și adaptăm utilizând tehnici precum “ecodesign” și ”design to manufacture”.
Rezultatul este un produs eco, gândit în așa fel încât să poată fi fabricat în serie, cu costuri optimizate de producție.

Prototip digital

Realizarea lui constă într-un prototip virtual 3D sau o serie de simulări digitale pentru a înțelege forma și dimensiunile produsului.

Prezentarea digitală a produsului

Primești simulări explicite cu produsul și dimensiunile constructive. Împreună putem stabili eventuale modificări înainte de a realiza prototipul fizic.

Realizare prototip fizic

Fabricăm prima bucată din comanda ta. Verificăm îmbinări și testăm produsul cât mai aproape de mediul în care va fi utilizat.

Prima impresie

Prima impresie contează! Îți prezentăm, în premieră, produsul la care am lucrat. Primim acordul tău și începem aprovizionarea cu materii prime.

Fabricarea produselor

Pornim procesul de fabricare a produselor tale! Urmărim tot procesul tehnologic și verificăm constant calitatea execuției.

Livrare

Produsele tale sunt gata, ambalate așa cum am stabilit. Acum putem începe montajul, implementarea sau următorul proiect.
Concept

De la idee la produs

Cu toate că ideea ta trece printr-un proces amplu de cercetare, design, proiectare si execuție, pentru tine, distanța de la idee la produs este de doar un pas.
Ești pregătit sa facem pasul împreună?

Colaborăm în fiecare etapă a proiectului tău

168
COMPANII CU CARE COLABORĂM
12
SPAȚII COMERCIALE AMENAJATE
74
STANDURI EXPO
18000
DISPLAYURI FABRICATE
8
ANI DE EXPERIENȚĂ
380
PROIECTE FINALIZATE

Produse făcute să reziste

Spulberăm mitul cartonului și demonstrăm cu fiecare proiect executat că este un material versatil, rezistent și, cel mai important, 100% ecologic.

Design, realizare și implementare

Oricât de dificil pare proiectul tău, suntem siguri că îl putem realiza. Utilizăm soluții ingenioase și materiale atipice însă toate au în comun un singur cuvânt: Sustenabilitate.